Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το ένα τροχαίο... πίσω από το άλλο (φωτογραφίες)

kakoorostrohaio2.jpg

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους καθώς λόγω της βροχόπτωσης, το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό κι έτσι το ένα τροχαίο ατύχημα διαδέχεται το άλλο.
Σχεδόν ταυτόχρονα με το τροχαίο στην έξοδο του αεροδρομίου, άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό στο ύψος του Κακού Όρους. Ευτυχώς, ούτε αυτή τη φορά είχαμε τραυματισμούς παρά μόνο υλικές ζημιές.
 

kakoorostrohaio3.jpg

 

kakoorostrohaio4.jpg

Στο σημείο έφτασε ένα όχημα της ΠΥ το οποιο προχώρησε σε πλύση του οδοστρώματος καθώς και η Τροχαία η οποία ρύθμισε την κυκλοφορία. 

Γ.Π.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Δεν φορούν μάσκα και το πληρώνουν ακριβά

μάσκα

Παρά την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού εδώ και μήνες, τα πρόστιμα συνεχίζονται, καθώς η μάσκα φαίνεται ότι αποτελεί ..."αξεσουάρ" που δεν θέλουν να φορούν πλέον οι πολίτες.

Στην πλειοψηφία τους τα πρόστιμα βεβαιώνονται σε εργαζομένους διαφόρων επιχειρήσεων, και τα περισσότερα σε εργαζόμενους καταστημάτων υγεινομικού ενδιαφέροντος.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους διαφόρων καταστημάτων.

Στο Ηράκλειο, 6 σε εργαζόμενους και 3 σε επιβάτες του ΚΤΕΛ.

Στο Ρέθυμνο 6 πρόστιμα σε εργαζόμενους και πελάτες και στο Λασίθι 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πελάτης σούπερ μάρκετ.

Επίσης στο Ηράκλειο δύο καφετέριες για βάλουν λουκέτο από 7 ημέρες και θα πληρώσουν πρόστιμο 2.000 ευρώ, γιατί φιλοξενούσαν ανεμβολίαστους πελάτες.

Συνολικά διενεργήθηκαν 2.285 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χουλιάρας για Αρκαλοχώρι: Οι σεισμοί θα συνεχιστούν για μήνες

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Έφτασαν οι πρώτες προκάτ αίθουσες στο Γυμνάσιο (φωτο)

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο άτυχος παππούς που πνίγηκε για τα εγγόνια του

ESPA BANNER