Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δράση για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού

χαμογελο του παιδιου

Με μια ακόμα μεγάλη δράση, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου και το Rotaract Club, με τη συνεργασία του café ΗΡΙΔΑΝΟΣ και του Dyslexia Center Ηρακλείου, βρίσκεται κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 από τις 6 μ.μ. στο café ΗΡΙΔΑΝΟΣ, τα παιδιά του Dyslexia Center Ηρακλείου θα παρουσιάσουν τις χειροτεχνίες που κατασκεύασαν με αποκλειστικό στόχο την πώλησή τους και τη διάθεση των εσόδων στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση είναι ανοιχτή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και αξίζει να υποστηριχτεί αποτελεσματικά απ’ όλους έτσι ώστε να ενισχύσει το χαμόγελο των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του δραστήριου και αποτελεσματικού Συλλόγου.

iridanos-roh
iridanos-roh

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.