Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ατύχημα η πτώση της μαθήτριας στο 1ο ΕΠΑΛ

ασθενοφορο

Σε ατύχημα οφείλεται η πτώση της μαθήτριας σήμερα (2/12) το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου. Η μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έτρεχε κατά την διάρκεια του διαλείμματος οπότε και έπεσε, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο σχολείο.

Άμεσα, καθηγήτρια που βρισκόταν στην αυλή ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο λίγο αργότερα μετέφερε την μαθήτρια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου συνοδεία του υποδιευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ, όπου και οι γιατροί την υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Η μαθήτρια, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα από το Βενιζέλειο και μετέβη στο σπίτι της.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης στο Πάρκο Γεωργιάδη

Το πάρκο Γεωργιάδη

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν παρουσιαστεί στις επιστρώσεις των δαπέδων στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των εργασιών θα κλείσει προσωρινά το νότιο τμήμα του πάρκου (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής χαράς). Η πρόσβαση στο υπόλοιπο ανοιχτό τμήμα του πάρκου θα γίνεται από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Βίγλας και από την είσοδο στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Γερωνυμάκη.

Κλειστή θα παραμείνει για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος επί της Χαριλάου Τρικούπη και η πρόσβαση (σκαλοπάτια) από την τάφρο των ενετικών τειχών.

Οι εργασίες πρόκειται να επεκταθούν σημειακά και σε αλλά τμήματα του πάρκου και η συνολική τους διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Κορωνοϊός: 62 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Οι Τούρκοι "απείλησαν" γαλλικό ερευνητικό σκάφος νότια της Κρήτης