Μπαράζ συλλήψεων για την Άμεση Δράση/Ομάδα ΔΙΑΣ της διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου η οποία κυκλοφορεί στους δρόμους και σαρώνει.
Χθες μόνο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα. Συγκεκριμένα στο κέντρο συνελήφθη ένας 26χρονος με 45 γραμμάρια κοκαϊνης αλλά και ένας 17χρονος με μικροποσότητα κάνναβης.

(η κοκαΐνη που κατασχέθηκε)
Στη Σταλίδα, εκεί όπου η υπηρεσία περιπολεί τόσο με περιπολικά όσο και με τις μηχανές, συνέλαβε έναν 41χρονο εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρες βιασμού κατ'εξακολούθηση.
Στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς που κυκλοφορούν με περιπολικά, ένας 47χρονος Έλληνας με μικροποσότητα κάνναβης και στην παραλιακή ένας 51χρονος για κατοχή μαχαιριού.
Η συμβολή της Άμεσης Δράσης/Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην πάταξη της εγκληματικότητας είναι σημαντική σε καθημερινή βάση αφού οι αστυνομικοί που αποτελούν την υπηρεσία, είναι εκεί που πρέπει, δηλαδή στο δρόμο έτοιμοι να επέμβουν σε κάθε περιστατικό και να το διαχειριστούν και άμεσα και αποτελεσματικά.