Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικοί Εκλογές

Στο Ηράκλειο την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18 : 00 στο Γραφείο του Συλλόγου συνήλθαν σε απαρτία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" με σκοπό την ανασυγκρότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή νέου Προέδρου.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Μπελαδάκης Εμμανουήλ , Σηφάκης Νικόλαος, Ντρουμπογιάννης Χρήστος, Στιβακτάκης Ιωάννης, Σκουλά Ειρήνη, Κοπιδάκη Αικατερίνη, και Δαβάκης Στυλιανός .

Η ανασυγκρότηση αυτή προέκυψε μετά την παραίτηση του από τις 17 Αυγούστου, από την θέση του Προέδρου, του μέχρι τώρα Προέδρου του Συλλόγου Μπελαδάκη Εμμανουήλ, λόγω της ανάληψης των καθηκόντων του ως Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου.

Στη διαδικασία που ακολούθησε εκλέχτηκε ομόφωνα Πρόεδρος ο Ντρουμπογιάννης Χρήστος. Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανασυγκροτείται ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ντρουμπογιάννης Χρήστος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κοπιδάκη Κατερίνα
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Σηφάκης Νίκος
ΤΑΜΙΑΣ : Δαβάκης Στυλιανός
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΥΠΕΥΘ ΚΙΝΗΤ/ΣΕΩΝ: Στιβακτάκης Ιωάννης
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Σκουλά Ειρήνη.
Μέλος: Μπελαδάκης Εμμανουήλ

Κρήτη

Χανιά: Εντόπισαν τον άνδρα που είχε κρεμάσει τους σκύλους στο δέντρο

περιπολικό

Στα ίχνη του άνδρα που τον Αύγουστο συγκλόνισε με τις πράξεις του ολόκληρο το πανελλήνιο όταν είχε κρεμάσει δύο σκύλους σε δέντρο στα Κεραμειά Χανίων, κατάφεραν να φτάσουν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Οι αστυνομικοί, όλο αυτό το διάστημα δεν άφησαν λεπτό την υπόθεση που είχε σοκάρει τους πάντες και που είχε προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πρόκειται για έναν 53χρονο ο οποίος όμως δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα δικαστεί αρμοδίως.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 55χρονο που κακοποίησε τον σκύλο του

Ηράκλειο: Και πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 59χρονο που σκότωσε τον σκύλο