Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχιακών απασχολουμένων στα ξενοδοχεία

ξενοδοχοι.jpg

Η διαδικασία για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης των εποχιακών απασχολουμένων στα ξενοδοχεία του Ν. Ηρακλείου συνεχίζεται και λήγει στις 31/01/2019.
Σύμφωνα με την Νομοθεσία και την Συλλογική Σύμβαση  Εργασίας  οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (εποχικές) υποχρεούνται να επαναπροσλάβουν το αυτό προσωπικό που απασχόλησαν την προηγούμενη περίοδο.
Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να εργαστούν στο ίδιο ξενοδοχείο που εργάζονταν την προηγούμενη περίοδο και να κατοχυρώσουν την θέση εργασία τους πρέπει να αποστείλουν στον εργοδότη  έγγραφη αίτηση - ειδοποίηση που γίνεται μέσω του Σωματείου μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους να έρθουν από το γραφείο του Σωματείου να κάνουν την αίτηση επαναπρόσληψης διασφαλίζοντας τα δικαιώματά τους.
Το σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά από τις 08:00-20:00 στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης Πέμπτη 31/01/2019 από τις 8:00 έως τις 18:00 (το απόγευμα).
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ

Χρήματα

Με σοβαρές επιφυλάξεις για την εγκυρότητα της καταγγελίας της χήρας του Ρώσου επιχειρηματία συνεχίζονται οι έρευνες για την «κλοπή» του ενός εκατομμυρίου ευρώ από πολυτελή κατοικία στη Λυγαριά του Δήμοιυ Μαλεβιζίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του επιχειρηματία -που απεβίωσε το 2015 στο συγκεκριμένο πολυτελές σπίτι των τεσσάρων ορόφων- υποστηρίζει ότι εκλάπη ένα ποσό της τάξης του 1.000.000 ευρώ, ωστόσο σημάδια διάρρηξης στο σπίτι ή το χρηματοκιβώτιο δεν έχουν βρεθεί.

Παράλληλα, ο ισχυρισμός της καταγγέλλουσας ότι επρόκειτο για χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ προκαλεί ερωτήματα σχετικά με τη χωρητικότητα του μικρού χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, ενώ οι αστυνομικοί έχουν επικοινωνήσει με το γιο του θανόντα για να εξακριβώσουν αν υπάρχει ενδεχόμενο να προσπαθεί να καλύψει με αυτόν τον τρόπο το συγκεκριμένο ποσό η χήρα του Ρώσου επιχειρηματία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

"Ζούγκλα" η παραλιακή του Ηρακλείου - Έκτροπα καταγγέλλουν κάτοικοι στο Ράδιο Κρήτη

"Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Εμβόλιο AstraZeneca: Χορήγηση μόνο στους άνω των 60 ετών – Τι θα γίνει με τη 2η δόση