Κρήτη

Ηράκλειο

Φωτίστηκε η Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου

Ηλεκτροφωτισμός - ΒΙΠΕ

Ξεκίνησε την Πέμπτη 24 Ιουνίου η λειτουργία του νέου ηλεκτροφωτισμού στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που φωτίζονται  με τέτοιο τρόπο οι οδικές αρτηρίες της ΒΙ.ΠΕ.   
Συγκεκριμένα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ), του  Δήμου Ηρακλείου και της ΔΕΗ, τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λαμπτήρες LED, καθώς και νέες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα δίκτυο δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, που δίνει λύση σε  ένα χρόνιο πρόβλημα της ΒΙ.ΠΕ.  

νέος ηλεκτροφωτισμός στην Βιομηχανιική Περιοχή
νέος ηλεκτροφωτισμός στην Βιομηχανιική Περιοχή

Στο σημείο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός,  συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά και Γιώργο Καραντινό, ο πρόεδρος του ΣΕΒΠ Λευτέρης Αντωνακάκης μαζί με άλλους εγκατεστημένους επιχειρηματίες καθώς και στελέχη του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

Στο σημείο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός,  συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά και Γιώργο Καραντινό
Στο σημείο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός,  συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά και Γιώργο Καραντινό

 Ο κ. Αντωνακάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία, τόσο στο συγκεκριμένο, όσο και σε μια σειρά από άλλα θέματα, ενώ ο Δήμαρχος από την  πλευρά του τόνισε ότι ακριβώς χάρις σε αυτήν την συνεργασία έχουν γίνει βήματα προόδου στην Βιομηχανική τα τελευταία χρόνια: «Η τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού είναι μια σημαντική όσο και απαραίτητη αναβάθμιση για την ΒΙ.ΠΕ.  Θα συνεχίσουμε πάντα σε συνεννόηση με τον  ΣΕΒΠ και την ΔΕΗ ώστε να φωτιστούν στο μέλλον ,αν χρειαστεί, κι άλλοι δρόμοι και να γίνει  η διέλευση από την περιοχή όσο το  δυνατόν πιο ασφαλής για τους εργαζόμενους και τους οδηγούς».  

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: "Φουσκωμένοι" λογαριασμοί για χιλιάδες ιδιοκτήτες που φανέρωσαν αδήλωτα τετραγωνικά

Σε χωριό του Ηρακλείου: Τον έπιασαν την ώρα που έφευγε από τη χασισοφυτεία

Καύσωνας: Τέσσερα έξυπνα κόλπα για να δροσιστούμε

 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1.853 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 16, ενώ ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 333. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 298 (89.49%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 35 (10.51%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 82 νέα κρούσματα και συγκεκριμένα: 46 στο Ηράκλειο, 12 στα Χανιά, 18 στο Ρέθυμνο και 6 στο Λασίθι.

Δείτε την ημερήσια έκεθση του ΕΟΔΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Κατέληξε 62χρονος από επιπλοκές του κορωνοϊού - Δεν είχε εμβολιαστεί

Κορωνοϊός: Πώς θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά αντισώματα

Κορωνοϊός: Νέο αντιβιοτικό δίνει ελπίδες για το τέλος της πανδημίας

ESPA BANNER