Κρήτη

Ηράκλειο

Φεύγει για το Ρίο ο Ηρακλειώτης παραολυμπιονίκης Γιώργος Καπελάκης!

Γιώργος Καπελάκης

Μια όμορφη βραδιά στο φεγγαρόφωτο, με έντονο συμβολισμό και σε συγκινησιακή φόρτιση, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016, η Λέσχη Lions Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του Crete Golf Club στη Χερσόνησο.

Τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Lions, θέλησαν με τον τρόπο αυτό να ευχηθούν «Κάθε επιτυχία» στον χρυσό ολυμπιονίκη κολύμβησης των Παρολυμπιακών Αγώνων από την Κρήτη, Γιώργο Καπελάκη, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

lions1_2.jpg

lions1_2.jpg, by gpapadakis

Ο ολυμπιονίκης από τις Ασίτες που έχει τιμήσει την Κρήτη και τα ελληνικά χρώματα στις Παρολυμπιάδες της Αθήνας και του Πεκίνου, προετοιμάζεται να αναχωρήσει σε λίγες ημέρες για το Ρίο.

lions2_2.jpg

lions2_2.jpg, by gpapadakis

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ίδιος ως μέλος της Λέσχης Lions, και η οικογένειά του, δέχθηκαν τις ευχές των παρισταμένων καθώς και αναμνηστικά δώρα, που θα τον συνοδεύουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER