Τρίτη 22 ΟΚΤ 2019 09:06
 • Ηρακλειο
  21°C
 • Χανια
  21°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  21°C
Ekriti.gr Logo

Έρχονται στο Ηράκλειο οι Ημέρες Ενέργειας

Έρχονται στο Ηράκλειο οι Ημέρες Ενέργειας

ηλεκτρική ενέργεια

Με το σύνθημα «Ηράκλειο: σταθερά βήματα για μια βιώσιμη πόλη», ο Δήμος Ηρακλείου ξεκινά τις Ημέρες Ενέργειας 2019, μία πρωτοβουλία που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα ενέργειας.

Στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες προσκαλούνται να ενημερωθούν από μια εξειδικευμένη ομάδα, για την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας στους χώρους κατοικιών τους καθώς και σε χώρους που διατίθενται για βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια μίσθωση.

Κατά τη διάρκεια των δράσεων ενημέρωσης, οι  πολίτες του Ηρακλείου θα λάβουν πληροφορίες για τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας εντός της κατοικίας τους καθώς και συμβουλές για το πώς θα αναβαθμιστεί η εμπορικότητα της σε περιπτώσεις μίσθωσης.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στη Λότζια, ώρες 10.00-13.00 & 17.00-20.00 και περιλαμβάνουν ενημέρωση του κοινού, συμπλήρωση αιτήσεων συμμετοχής για την ενεργειακή επιθεώρηση κατοικιών και διαμερισμάτων, διανομή αναμνηστικού υλικού και μουσικές εκδηλώσεις.  

Οι Ημέρες Ενέργειας 2019 διοργανώνονται από τον Δήμο Ηρακλείου με συνεργαζόμενους φορείς το Ενεργειακό Cluster Κρήτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Στο προσκήνιο έρχεται η λεγόμενη μεγάλη ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, σήμερα στο Υπουργείο Ενέργειας...
Με μια «ανοιχτή συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα» ολοκληρώνει σήμερα από το Ρέθυμνο, την διήμερη περιοδεία του στη δυτική...
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Σκέπης και την επέτειο μνήμης για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός...