Κρήτη

Ηράκλειο

Επίσκεψη Βαγιωνάκη στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων

βαγιωνακη επισκεψη

Επίσκεψη στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων πραγματοποίησε η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, εκμεταλλευόμενη το ολιγοήμερο κενό στις νομοθετικές υποχρεώσεις της Βουλής, λόγω Πάσχα.

Κατά την επίσκεψη της, η κα Βαγιωνάκη - η οποία πριν από ένα περίπου χρόνο είχε επισκεφτεί και τις Αγροτικές Φυλακές Χανίων μαζί με τον Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη - είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς από τον Διευθυντή, κ. Γιάννη Κλαμπάκη, από Εκπροσώπους των Εργαζομένων εσωτερικής και εξωτερικής φύλαξης, αλλά και από αντιπροσωπεία Κρατούμενων, για τα οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα του Καταστήματος Κράτησης, καθώς και για τα πάγια θεσμικά και εργασιακά αιτήματα του προσωπικού.

Η κα Βαγιωνάκη αφού ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτές, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και τα αιτήματα των εργαζομένων στους συναδέλφους της βουλευτές, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών κράτησης και λειτουργίας των φυλακών.
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τους συνέλαβαν μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο

λιμενικός

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Σούδας, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές των εν λόγω αλλοδαπών πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα “SIS II” ως κλεμμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό