Κρήτη

Ηράκλειο

Ένταση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου

δημος χερσονησου

Ένταση προκλήθηκε σήμερα, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου μετά από την διαφωνία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Μείζονος αντιπολίτευσης  για την συζήτηση του προϋπολογισμού του προγράμματος  τουριστικής προβολής του Δήμου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Σέγκος, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για προχειρότητα και απουσία ευαισθησίας για ένα τόσο σημαντικό θέμα, το οποίο έφερε η Δημοτική Αρχή για ψήφιση Παραμονή Πρωτοχρονιάς(!!!!) δίχως την παραμικρή προτέρα συζήτηση για τον ως τώρα απολογισμό δράσης της στο θέμα αυτό και με την διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς η εισήγηση γνωστοποιήθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους προχθές 29/12.

Και μιλάμε για προϋπολογισμό της τάξης των  660.000€ σε ένα Δήμο που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με την καθημερινότητα  καθώς και παντελή απουσία αναπτυξιακού οράματος.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER