Κρήτη

Ηράκλειο

Ενάντια στο Ασφαλιστικό ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

αγρότες

Το ∆ημοτικό Συμβούλιο του ∆ήμου Μινώα Πεδιάδας ομόφωνα εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των αγροτών και των άλλων κοινωνικών τάξεων, ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η επίλυση των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας, όπως το ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν μπορούν να επιλυθούν παρά μόνο με οργανωμένο ειλικρινή διάλογο μεταξύ της κυβέρνησης, των κομμάτων και των κοινωνικών εταίρων. 

Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία η ψήφιση επώδυνων μέτρων που αυξάνουν υπέρμετρα τα ασφαλιστικά και φορολογικά βάρη των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών ,θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα. 

Ζητάμε την απόσυρση του ασφαλιστικού και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση με όλους τους κοινωνικούς εταίρους και τα κόμματα για να δοθεί μια βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση στην αρχή της ανταποδοτικότητας με δίκαιη κατανομή των βαρών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER