Κρήτη

Ηράκλειο

'Ελεγχοι στο λιμάνι του Ηρακλείου από το Εργατικό Κέντρο

ΕΚΗ

Σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στους χώρους εργασίας, χθες  21/2/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε έλεγχος  στο λιμάνι του Ηρακλείου από μικτό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΕΚΗ συν. Στέλιο Βοργιά, τον Προϊστάμενο της Κοινωνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου κ. Καραγιάννη Ευάγγελο , 2 επιθεωρητές της Επιθεώρησης Εργασίας καθώς  και παρουσία λιμενικών, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων που κινούνται στο χώρο του λιμανιού..
Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν συστηματικά τόσο στο χώρο του Λιμανιού και γενικά σε χώρους εργασίας για τους οποίους το ΕΚΗ λαμβάνει σχετικές καταγγελίες.
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί  τον Λιμενάρχη κ. Σαϊτάκη Δημήτριο που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε άμεσα προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι στο χώρο του λιμανιού.  
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες