Κρήτη

Ηράκλειο

Εκτός φυλακής ο 35χρονος για το φόνο του πατέρα του στη Φορτέτσα

πατροκτονος

Εκτός φυλακής θα παραμείνει ο 35χρονος που σήμερα δικαζόταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για την οικογενειακή τραγωδία τη νύχτα των Χριστουγέννων του 2017 στη Φορτέτσα Ηρακλείου. 
Στον 35χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον ίδiο του τον πατέρα, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών όμως η έφεση θα έχει αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι δεν θα οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με μειωμένο καταλογισμό λόγω αυξημένης μέθης. 

Νωρίτερα, η πρόταση της Εισαγγελέας της έδρας ήταν υπέρ της ενοχής του 35χρονου που κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι καλό παιδί και πως γι' αυτό η οικογενειάρχη του είναι στο πλευρό του. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ουρές επί του ΒΟΑΚ - Κλειστός ο κόμβος Αλικαρνασσού λόγω έργων (φωτο)

"Κολλημένοι" στην εθνική, λόγω έργων

Ουρές αυτοκινήτων δημιουργήθηκαν επί του ΒΟΑΚ λόγω των εργων ασφαλτόστρωσης που ξεκίνησαν σήμερα στην έξοδο από Ρέθυμνο προς τη Λ. Καζαντζίδη - ΒΙΠΕ. Παρά την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, ότι ο κόμβος θα είναι κλειστός, πολλοί οδηγοί προτίμησαν την εθνική οδό, όπως κάθε μέρα, για να πάνε στη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν.

 

Κλειστή είναι και η είσοδος στο ΒΟΑΚ από Λεωφόρο Καζαντζίδη – ΒΙ.ΠΕ. προς Άγιο Νικόλαο (νότιοι κλάδοι).

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τους κοντινούς κόμβους Μπεντεβή (Παπαναστασίου) και Αεροδρομίου

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι οδηγός χρειάστηκε 32 λεπτά για να διασχίσει το τμήμα Παπαναστασίου - Νέα Αλικαρνασσός! 

Τα έργα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες.