Κρήτη

Ηράκλειο

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου

Εθελοντική αιμοδοσία

Μετά από επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την τεράστια έλλειψη αίματος λόγω του κορωνοϊού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, συμμετέχοντας σε μία κοινή πορεία δράσεων με το ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. και όλων των αρμόδιων φορέων, προσκαλεί τους εθελοντές αιμοδότες σε μία έκτακτη αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στο Τυμπάκι.

Λόγω πολύ αυστηρών μέτρων ελέγχου, οι εθελοντές μπορούν να δώσουν μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με την υπεύθυνη συντονίστρια της αιμοδοσίας, κα.Σαϊτη Ιωάννα στο τηλέφωνο 6986859051.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε από το αρμόδιο νοσοκομείο, θα οριστούν 25 ραντεβού για τους αιμοδότες, οπότε όσοι επιθυμούν παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή!

Σήμερα, η ανάγκη για αίμα είναι σημαντικότερη από ποτέ!

Δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή!
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!
Μπορεί για κάποιον να είναι σημαντικό... και σήμερα, είναι ακόμα πιο ΠΟΛΥ!

Κρήτη

Ηράκλειο

Ψάχνουν τον αλλοδαπό διαρρήκτη που έχει ...ρημάξει κατοικίες στο Ηράκλειο

Κάμερα διαρρηκτες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνολικά δέκα υποθέσεις κλοπών –διαρρήξεων (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 26.04.2019 έως 04.03.2020, ο αλλοδαπός διέπραξε δέκα κλοπές (9 τετελεσμένες και 1 απόπειρα) σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αεροβόλο όπλο και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 42.000 ευρώ

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.