Κρήτη

Ηράκλειο

Έκανε το τελευταίο του μπάνιο στις Γούβες

πνιγμος

Ακόμα ένας θάνατος σε παραλία της Κρήτης, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να είναι θλιβερά, καταγράφηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής με θύμα έναν 66χρονο άνδρα από τη Γαλλία. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο άτυχος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε παραλία των Γουβών. 
Λουόμενοι τον ανέσυραν στη στεριά όμως για τον τουρίστα το τέλος είχε ήδη γραφτεί. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός  του.Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα φανούν από τη νεκροψία - νεκροτομή. 
Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου που μίλησε στο ekriti.gr πρόκειται για τον τέταρτο νεκρό σε παραλία του νομού Ηρακλείου από την αρχή της καλοκαιρινής σεζόν.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Περιφέρεια Κρήτης: ΕΣΠΑ και έργα ανάπτυξης στη συνεδρίαση της ένωσης Περιφερειών

Περιφέρεια Κρήτης ΕΣΠΑ

Στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συμμετείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης Δημήτρη Σκάλκου και του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

Στη συνεδρίαση βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η πορεία του ΕΣΠΑ, η νέα προγραμματική περίοδος καθώς και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025. Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την χρηματοδότηση επιχειρηματικών δράσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση από την Περιφέρεια Κρήτης μετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης, η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρία Κασσωτάκη και η συντονίστρια RIS3Crete, Αν. Δ/ντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Χρυσή Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 - Δέκα ασθενοφόρα από την Περιφέρεια Κρήτης για το ΕΚΑΒ Ηρακλείου

Κρήτη: Σημαντικά ευρήματα για την παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Τρίτος κύκλος σεμιναρίων για προφύλαξη από τον κορωνοϊό στους εργαζομένους της Κρήτης