Κρήτη

Ηράκλειο

“Δράσις Αγάπης” : Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ηράκλειο

Αιμοδοσία

Αν και οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας ,σχεδόν ένα χρόνο τώρα,  έχουν μειωθεί, η ανάγκη για αίμα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, για συνανθρώπους μας που έχουν είτε μόνιμη είτε παροδική ανάγκη.

Για το λόγο αυτό ο σύλλογοςΔράσις Αγάπηςστο πλαίσιο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο διοργανώνει  μαζί με την Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ, εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 7 Μαρτίου από  09:30 έως 14:00 στο κιόσκι αιμοδοσίας  στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Παρακαλούνται οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Για την μετακίνηση χρειάζεται να συμπληρώσουμε το έντυπο μετακίνησης πολιτών με τον κωδικό Β1.

Mετά την αιμοδοσία θα δοθεί η σχετική βεβαίωση ώστε να διασφαλιστεί και η επιστροφή των συμμετεχόντων.   

Επίσης όσοι διαθέτουν κάρτα εθελοντή αιμοδότη καλό θα ήταν να την έχουν μαζί τους προκειμένου να γίνει η αντίστοιχη καταγραφή.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας αιμοδοσίας κ. Ευάγγελο Αποστολάκη στο  τηλέφωνο 6974033920.

 

Ειδήσεις σήμερα

 Τσικνοπέμπτη: Οι οικογένειες τηρούν το έθιμο του τσικνίσματος

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις

Κορωνοϊός: Ο Κώστας Σημίτης περίμενε στην ουρά για να εμβολιαστεί

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων