Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεάν τρόφιμα διανέμει ο δήμος Γόρτυνας

Στη δωρεά διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες αλλά και σε άτομα με αναπηρίες προχωρεί ο Δήμος Γόρτυνας, μέσω της υλοποίησης του προγράμματος  "Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους" της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να συνδράμει τους πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Η διανομή θα γίνει σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων, στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους τελικούς δικαιούχους που είχαν υποβάλλει την σχετική αίτησή τους στο πρόγραμμα και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. Οι ποσότητες που θα λάβει ο κάθε δικαιούχος, είναι ανάλογες με τα μέλη της οικογένειάς του και έχουν καθοριστεί εξ αρχής με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι: Τυρί φέτα, τυρί  κεφαλογριαβιέρα  και μακαρόνια. Οι εγκεκριμένοι πολίτες του δήμου Γόρτυνας έχουν ενημερωθεί ήδη τηλεφωνικώς ο καθένας ξεχωριστά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!
Το επίμαχο μήνυμα, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες