Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Νέο δημοτικό κατάστημα στο Αρκαλοχώρι

Δήμος Μινώα

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του νέου Δημοτικού Καταστήματος Αρκαλοχωρίου (Οδός Ελ. Βενιζέλου 215) του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του COVID-19 όπως αυτά ορίζονται στην ισχύουσα Κ.Υ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή

Ηράκλειο: Εμβολιάστηκαν Πρόσφυγες του προγράμματος ESTIA 2021

Σύλλογος "ΚΡΗΤΩΝ ΛΟΓΟΣ": Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ