Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Ηρακλείου: Πρόστιμα για τις θέσεις στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων

Δημοτική Αστυνομία

Διευρύνεται από αύριο το έργο της αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας με την περιφρούρηση και των θέσεων στάθμευσης που έχουν προστεθεί και σημανθεί στο κέντρο της πόλης και οι οποίες αντιστοιχούν στους μόνιμους κατοίκους του κέντρου. 

Όπως υπογραμμίζει στο ekriti.gr ο πολιτικός προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Μαρίνος Παττακός οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί, ώστε οι θέσεις να εξυπηρετήσουν την ομάδα των πολιτών για τις οποίες οριοθετήθηκαν- των μόνιμων κατοίκων του κέντρου της πόλης δηλαδή, ικανοποιώντας ένα πολύχρονο αίτημά τους. 

Έτσι, από αύριο, σε οδηγό που θα σταθμεύσει το όχημά του σε μια από τις 300 θέσεις που έχουν προς το παρόν σημανθεί- χωρίς να έχει στην κατοχή του την κάρτα που να πιστοποιεί το δικαίωμα του κατάληψης της θέσης, θα βεβαιώνεται πρόστιμο ίσο με 40 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη είναι σε ισχύ η συμπλήρωση αιτημάτων στην πλατφόρμα του Δήμου Ηρακλείου για τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν να αποκτήσουν τη σχετική κάρτα. 

 

ΜΖ

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγρια καταδίωξη - Συνέλαβαν άνδρα που είχε πυροβολήσει

αστυνομια βραδυ

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε νωρίτερα πυροβολήσει προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α΄Αστυνομικού Τμήματος στο Ηράκλειο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δώθηκε σήμα για πυροβολισμούς μπροστά από το δημαρχείο Μαλεβιζίου, οι αστυνομικοί κατεδίωξαν τον δράστη και τελικά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε μέσα στο όχημα και το όπλο. Στο σημείο της σύλληψης έφτασε και η ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.

Ο πρωταγωνιστής του σοβαρού επεισοδίου οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη: Τον έπιασαν με ναρκωτικά χάπια και παράνομο όπλο