Κρήτη

Ηράκλειο

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Δήμου Μαλεβιζίου

διανομη τροφιμων

Ο Δήμος Μαλεβιζίου θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα πλαίσια του Προγράμματος.
 
Η διανομή θα γίνει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και την Τρίτη 01 Μαρτίου 2016, από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ. στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο Γάζι, από όπου θα  εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι του  ΤΕΒΑ του Δήμου Μαλεβιζίου.
 
Οι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.
 
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μαχαίρωσαν και δολοφόνησαν 54 χρονη μητέρα

μαχαίρι έγκλημα δολοφονία

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και ιδιαίτερα των Χανίων,  από τη νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας που έγινε γνωστή σήμερα.

Η γυναίκα που,  όπως πληροφόρησε το ekriti.gr, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι μέσα σε σπίτι στα Χανιά, και συγκεκριμένα στα Μεσκλά, είναι ελληνικής καταγωγής. Οι αστυνομικές αρχές εμμένουν στην αρχική τους εκτίμηση, ότι δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η 54χρονη άτυχη γυναίκα και μητέρα, φέρει πολλαπλά τραύματα σε σημεία του σώματός της από αιχμηρό αντικείμενο.Όπως δήλωσε στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης φέρει 6 μαχαιριές στο σώμα της ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί και το όργανο του φόνου- ένα μαχαίρι. 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το άψυχο της σώμα πρωτοαντίκρισε οικείο της πρόσωπο, με τις αρχές να αναζητούν τον σύντροφό της, έναν άντρα Νορβηγικής καταγωγής με τον οποίο συζούσε, προκειμένου να δώσει κατάθεση. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: 

Ηράκλειο: Τροχαίο με δύο τραυματίες

Ινδονησία - σεισμός: Ξεπέρασε τους 70 ο αριθμός των νεκρών

Θρίλερ με τον οδηγό σχολικού που βρέθηκε νεκρός - "Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό"