Κρήτη

Ηράκλειο

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια τα Κρήτης - Δεν φεύγουν λόγω ανέμων

Απαγορευτικό απόπλου.jpg

Δεμένα στα λιμάνια της Κρήτης παραμένουν τα πλοία της γραμμής καθώς η κακοκαιρία στο Αιγαίο Πέλαγος δεν ευνοούν τον απόπλου των πλοίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES θα αναχωρήσουν αύριο στις 8 το πρωί ενώ οι Μινωικές Γραμμές είναι πιθανόν να περιμένουν την άρση του απαγορευτικού το βράδυ, αν και εφόσον υπάρξει.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να καλούν στα ταξιδιωτικά γραφεία για να επιβεβαιώσουν αν τελικά θα αναχωρήσουν τα πλοία της γραμμής απόψε ή όχι.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Δεν φορούν μάσκα και το πληρώνουν ακριβά

μάσκα

Παρά την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού εδώ και μήνες, τα πρόστιμα συνεχίζονται, καθώς η μάσκα φαίνεται ότι αποτελεί ..."αξεσουάρ" που δεν θέλουν να φορούν πλέον οι πολίτες.

Στην πλειοψηφία τους τα πρόστιμα βεβαιώνονται σε εργαζομένους διαφόρων επιχειρήσεων, και τα περισσότερα σε εργαζόμενους καταστημάτων υγεινομικού ενδιαφέροντος.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 6 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους διαφόρων καταστημάτων.

Στο Ηράκλειο, 6 σε εργαζόμενους και 3 σε επιβάτες του ΚΤΕΛ.

Στο Ρέθυμνο 6 πρόστιμα σε εργαζόμενους και πελάτες και στο Λασίθι 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πελάτης σούπερ μάρκετ.

Επίσης στο Ηράκλειο δύο καφετέριες για βάλουν λουκέτο από 7 ημέρες και θα πληρώσουν πρόστιμο 2.000 ευρώ, γιατί φιλοξενούσαν ανεμβολίαστους πελάτες.

Συνολικά διενεργήθηκαν 2.285 έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χουλιάρας για Αρκαλοχώρι: Οι σεισμοί θα συνεχιστούν για μήνες

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Έφτασαν οι πρώτες προκάτ αίθουσες στο Γυμνάσιο (φωτο)

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο άτυχος παππούς που πνίγηκε για τα εγγόνια του

ESPA BANNER