Κρήτη

Ηράκλειο

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο Νίκος Σπυριδάκης

αστυνομικό μέγαρο ηρακλείου

Νές Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου αναλαμβάνει ο έμπειρος αξιωματικός και Αστυνομικός Διευθυντής στον βαθμό, Νίκος Σπυριδάκης, μετά τις αλλαγές που προέκυψαν σε επίπεδο Νομού Ηρακλείου, αφού ο Σήφης Κανακουσάκης, όπως έγραψε το ekriti, τοποθετήθηκε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου.
 

(Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης)

Ο Νίκος Σπυριδάκης έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές υπηρεσίες όπως η Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κρήτης (επικεφαλής), ενώ ήταν και βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Κώστα Λαγουδάκη αλλά και το "δεξί χέρι" του στην εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε ως Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου. 
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μπήκαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να κλέβουν κινητά

κινητο τηλέφωνο

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας οι οποίοι κατηηγορούνται για κλοπή, προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνοικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα οι δύο δσράστες αφαίρεσαν από κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων δύο κινητά τηλέφωνα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κλαπεί στις Ιουνίου από το ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα - μεσημέρι σε καφενείο - Δέκα συλλήψεις

Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μία μικρή χασισοφυτεία (φωτο)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»