Κρήτη

Ηράκλειο

Αστυνομικοί Ηρακλείου: Συγχαίρουν τους συναδέλφους τους για τη νέα επιτυχία

Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Τα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για την εξάρθρωση του διεθνούς κυκλώματος με τα ναρκωτικά που μετέφερε μεγάλες ποσότητες από το ξεωτερικόσ τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

H Ένωσή μας, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούνταν συστηματικά στις περιοχές της Αττικής και Ηρακλείου μεταφέροντας και διακινώντας στην χώρα μας τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από χώρες του εξωτερικού σκορπώντας τον θάνατο.  

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα εντατικής εργασίας και αποτελεί ένα καίριο χτύπημα στη μάστιγα της διακίνησης ναρκωτικών, αποδεικνύοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα του Έλληνα Αστυνομικού.

Mε εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας

Γιώργος Πικράκης         Χρήστος Αναμουρλού

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Η ποσότητα χασίς τον έβαλε σε ...μπελάδες

Κρήτη: Έφτασαν στα ίχνη των χασισοκαλλιεργητών

Ηράκλειο: Το μεσημέρι έσπασαν το αυτοκίνητο, το βράδυ το έκαψαν!

 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Ανήλικος τραυματίστηκε από επικίνδυνους ελιγμούς jet ski

τζετ σκι

Σε τραυματισμό ενός 14χρονου κατέληξαν οι επικίνδυνοι ελιγμοί ενός 42χρονου χειριστή jet ski, στη θαλάσσια περιοχή Μπάλου Κισσάμου στα Χανιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη Ε/Π-Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου διαπιστώθηκε κάκωση αριστερής ωμοπλάτης και βραχίονα καθώς και μικρά θλαστικά τραύματα.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του πόστου καθώς και ο χειριστής jet ski.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαγευτική βόλτα στη Γραμβούσα και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου

Κρήτη: Ελπίδες για τον τουρισμό από τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου