Κρήτη

Ηράκλειο

Απολογούνται για τη λαθρανασκαφή στα Μάλια

μέρος των ευρημάτων από τα σπίτια των δύο ανδρών

Στις 9 σήμερα το πρωί αναμένεται να απολογηθούν οι δυο κατηγορούμενοι για λαθρανασκαφή κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Μαλίων.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 73 και 64 ετών στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη ανασκαφή, παράβαση της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου, παράνομη χρήση ανιχνευτή μετάλλων, παράνομη κατοχή όπλου, πυρομαχικών, μαχαιριού και απείθεια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Κρήτη

Ηράκλειο

ΒΟΑΚ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης από γέφυρα Μπεντεβή έως κόμβο Αλικαρνασσο

Έργα δρόμος

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στο οδικό τμήμα από γέφυρα Μπεντεβή (Κνωσού) έως κόμβο Αλικαρνασσού (Χ.Θ. 137+00 – Χ.Θ. 138+500) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 31-10-2020 έως και το Σάββατο 14-11-2020 πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ στο οδικό τμήμα από γέφυρα Μπεντεβή (Κνωσού) έως κόμβο Αλικαρνασσού στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η ασφαλτόστρωση θα γίνει τμηματικά με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της άλλης λωρίδας κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.