Κρήτη

Ηράκλειο

'Ανοιξαν οι ομπρέλες στο Ηράκλειο - Βροχή μετά από 7 μήνες (φωτογραφίες)

κακοκαιρία ηράκλειο

Συνεχής και με ήπια ροή πέφτει από το πρωί η βροχή στο Ηράκλειο, χωρίς μέχρι στιγμής να εμφανίζονται τα έντονα φαινόμενα με τα οποία προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι, στο πλαίσιο του τροπικού κυκλώνα, που θα περάσει από το νησί.

κακοκαιρία ηράκλειο

κακοκαιρία ηράκλειο, by renas

Οι ομπρέλες άνοιξαν ξανά μετά από περίπου επτά μήνες, με τους κατοίκους να την υποδέχονται με ευχαρίστηση.

κακοκαιρία ηράκλειο

κακοκαιρία ηράκλειο, by renas

Την ίδια ώρα εμφανίζονται και τα πρώτα προβλήματα, με πλημμυρισμένους δρόμους, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

κακοκαιρία ηράκλειο
 

Με σήμα του προς όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ., για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες από σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016  έως αύριο Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016. Παράλληλα καλεί σε αυξημένη ετοιμότητα το προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό των υπηρεσιών για αντιμετώπιση  πλημμυρικών και άλλων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Επίσης ενημερώνονται οι κάτοικοι προκειμένου να τεθεί σε ετοιμότητα το δίκτυο εθελοντών σε κάθε περιοχή.

κακοκαιρία ηράκλειο

κακοκαιρία ηράκλειο, by renas

(φωτογραφίες: Image-services)
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα