Κρήτη

Ηράκλειο

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΧ για την υδροδότηση των οικισμών Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου

δίκτυο ύδρευσης

Λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης της δεξαμενής υδροδότησης του οικισμού Κοκκίνη Χάνι στο πλαίσιο του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης πόσιμου ύδατος στους οικισμούς Κοκκίνη Χάνι – Βαθειανού Κάμπου» ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των οικισμών Κοκκίνη Χάνι – Βαθειανού Κάμπου.

Η ΔΕΥΑ Χερσονήσου παρακαλεί τους καταναλωτές να κάνουν λελογισμένη χρήση του πόσιμου νερού, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα υδροδότησης για τις επόμενες ημέρες. Οι εργασίες αναμένεται να έχουν περατωθεί μέχρι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στη χθεσινή διακοπή υδροδότησης, οφειλόταν σε βλάβη του κεντρικού αγωγού ύδρευσης πλησίον της δεξαμενής που είναι υπό συντήρηση, η αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - Νέος ΒΟΑΚ: Σήραγγες 40 χλμ και νέες γέφυρες από Νεάπολη έως Χανιά!

Ηράκλειο: Πληρώνεται τη σύνταξή της μετά από παρέμβαση του “Ράδιο Κρήτη”!

Ηράκλειο - Open Mall: Αντιδράσεις για την "αδράνεια του δήμου Ηρακλείου"

Κρήτη

Ηράκλειο

Κοφτερίδης στο Ράδιο Κρήτη: Lockdown στο Ηράκλειο όπως τον Μάρτιο

ηράκλειο κορωνοϊός

Την πεποίθηση ότι το lockdown στο Ηράκλειο δεν λειτούργησε και θα πρέπει να επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα όπως εκείνα της καραντίνας του περασμένου Μαρτίου, εξέφρασε ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Διαμαντής Κοφτερίδης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, με αφορμή την "έκρηξη" των νοσηλειών και την μεγάλη διασπορά των κρουσμάτων.

Ο κ. Κοφτερίδης επισήμανε ότι θα πρέπει να ξαναδούμε το θέμα της λειτουργίας των σχολείων αλλά και όλες τις ήδη ανοιχτές εμπορικές λειτουργίες καθώς όπως είπε, έχουμε μπει σε μία πολύ δύσκολη περίοδο με συσσωρευμένους ασθενείς στα νοσοκομεία οι οποίοι, λόγω υποκείμενων νοσημάτων ή επιπλέον προβλημάτων υγείας, απαιτείται να παραμείνουν στο νοσοκομείο για πολύ καιρό.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Κοφτερίδη στο Ράδιο Κρήτη