Κρήτη

Ηράκλειο

Αφέντης Χριστός: Πως θα γιορταστεί φέτος η Μεταμόρφωση στον Γιούχτα

Αφέντης Χριστός - Γιούχτας

Στις 6 Αυγούστου, γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, πανηγυρίζει ο φερώνυμος ιερός Ναός στο βουνό "Γιούχτας" της Ενορίας Αγίου Νικολάου Άνω Αρχανών.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου (παραμονή της εορτής) στις 7.00 π.μ θα ξεκινήσει ο Όρθρος και θ' ακολουθήσει η Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 19.00 μ.μ θα ψαλλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και έπειτα θα γίνει η ευλόγηση των άρτων χοροδτατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού. Προδρόμου.

Ανημερα της εορτής - Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 - στις 7.00 π.μ θα ξεκινήσει ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Τέλος την Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ θα γίνει νυχτερινή Θεία Λειτουργία επί της αποδόσεως της εορτής της Μεταμορφώσεως.

 Στὶς 04/08/2021, 06/08/2021 καὶ στὶς 07/08/2021 και από 18:00 - 21:00 θα γίνεται η ευλόγηση των άρτων.   

 Ἀπαγορεύονται οἱ μικροπωλητὲς στὴν κορυφὴ τοῦ Γιούχτα καὶ πάσης φύσεως ἔρανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εκπληκτική φωτογραφία με τον Αφέντη Χριστό και το φεγγάρι

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο: Πουλούσαν μαϊμού προϊόντα για γνήσια

μαϊμού προιοντα

Χειροπέδες φόρεααν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο Έλληνες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων, πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (25/9) από αστυνομικούς της Χερσονήσου με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμων εταιριών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας των δύο ανδρών. .

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε διάθεση προϊόντων ένδυσης προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν. Επίσης κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμησης.  Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο, το 40ο θύμα στην άσφαλτο...

Κορωνοϊός: Πώς θα χορηγηθούν τα μονοκλωνικά αντισώματα

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ESPA BANNER