Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

700.000 ευρώ για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στον ΒΟΑΚ

Image
δρόμος
 clock 13:06 | 24/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Σύμβαση έργου με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ για την συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενισχύοντας έτσι τον τομέα οδικής ασφάλειας στον ΒΟΑΚ. Η χρηματοδότηση του έργου διασφαλίστηκε με χρηματοδότηση που εξασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης μέσω το Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ ανάδοχος είναι η εταιρεία «Κ. ΧΑΤΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε». 
Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου προβλέπονται: 

φωτισμός

φωτισμός, by gpapadakis

-Η προμήθεια και τοποθέτηση ιστών, πίλλαρς, φωτιστικών και λοιπού εξοπλισμού για τη βελτίωση και συντήρηση των δικτύων Ηλεκτροφωτισμού σε όλο το τμήμα του 
Εθνικού Οδικού Δικτύου της Κρήτης. 
-Η συντήρηση των Η/Μ εγκαταστάσεων της σήραγγας Σταλίδας, που περιλαμβάνει δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, φωτεινής σηματοδότησης, πυρόσβεσης, τηλεχειρισμού και επίβλεψης, υποσταθμό Μ.Τ., εφεδρικό Η/Ζ, σύστημα U.P.S., αυτόματο σύστημα μέτρησης ύψους διερχομένων οχημάτων και μέτρησης καυσαερίων.
-Εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης οχημάτων στους υφιστάμενους κόμβους του Ε.Ο.Δ. Κρήτης.

Στην υπογραφή της σύμβασης στη Περιφέρεια παρόντες ήταν η προϊσταμένη στη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, ο αναπληρωτής γεν. διευθυντής αναπτυξιακού προγραμματισμού περιβάλλοντος-υποδομών Γιώργος Παπαδάκης, και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis