Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

30.000 ευρώ για έργα σε Λαράνι και Σοκαρά

Image
marmi_a.e.-_larani_sokaras.jpg
 clock 22:31 | 11/04/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Στα Γραφεία του Δήμου Γόρτυνα υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: <<Εργασίες ∆ιαμορφώσεων και Αισθητικών Αναβαθμίσεων Χώρου Εντος Οικισμού Λαρανίου Και Χώρου Αναψυχής Φαραγγιανής Κεφάλας Οικισμού Σοκαρά ∆. Γόρτυνας >> Προϋπολογισμού μελέτης : 30.000,00€ με την Εταιρεία ‘’ΜΑΡΜΙ Α.Ε.’’, η οποία καλείται εφεξής ανάδοχος του έργου. 

Με την υπ΄αριθμ.54/2017µελέτη ο ∆ήµος Γόρτυνας θα προβεί στην εκτέλεση εργασιών αισθητικής αναβάθµισης σε δύο χώρους: 
α) στον δηµοτικό χώρο του οικισµού Λαρανίου που βρίσκεται νότια του κεντρικού ιερού ναού, όπου προβλέπεται να κατασκευαστεί λιθοδοµή περιµετρικά του δηµοτικού χώρου συνολικού µήκους 109 µέτρων, καθώς και πέντε πέτρινα καθιστικά εντός του χώρου αυτού. Επίσης, βόρια του κεντρικού ιερού ναού προβλέπεται να κατασκευαστεί λιθοδοµή συνολικού µήκους 70 µέτρων, σε χώρο διαµόρφωσης πάρκινκ. 

β) στον ήδη διαµορφωµένο χώρο της Φαραγγιανής Κεφάλας του οικισµού Σοκαρά, προβλέπεται να κατασκευαστούν συµπληρωµατικά λιθοδοµές (στην πλευρά του βράχου, πίσω από τα W.C., µήκους 22 µέτρων, στην πλευρά του γηπέδου µήκους 22 µέτρων, στην σκάλα που βρίσκεται δίπλα στο βορινό πάρκινκ µήκους 3,50 µέτρων, δυτικά της κερκίδας µήκους 8,5 µέτρων και νότια της κερκίδας µήκους 17 µέτρων, ενώ θα κατασκευαστούν και δύο θύρες αλουµινίου στα δύο υφιστάµενα W.C. 

Ο προϋπολογισµός των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 30.000,00 € και η πίστωση προέρχεται απο Π.∆.Ε., σύµφωνα µε την υπ. αριθµό 103893/24.05.2017 Απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης - ∆/νση Αναπτυξιακού Προγραµµατισµού.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis