Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη Δαμαβολίτη στον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Επίσκεψη Δαμαβολίτη στον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης
 clock 15:32 | 17/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα προβλήματα στον τομέα της υγείας στην Κρήτη ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του Βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Κώστα Δαμαβολίτη, σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αντώνη Γρηγοράκη.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη στις Μονάδες Υγείας του νησιού, η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο με τη στελέχωση όσο και με την επαρκή χρηματοδότηση τους, ενώ ειδικότερα ο κ. Δαμαβολίτης, με την εκδήλωση σχετικού ενδιαφέροντος του, ενημερώθηκε από το Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τις θετικές εξελίξεις που αφορούν στα νοσοκομεία του Λασιθίου μετά τη χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Γρηγοράκο, όπως την πρόσληψη ιατρών ειδικοτήτων καρδιολογίας στη Σητεία, Παθολογίας στο ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας κ.α.

Ο κ. Δαμαβολολίτης επίσης έθεσε το θέμα των ΚΕΠΑ και της λειτουργίας τους, αναφερόμενος σε περιπτώσεις περικοπής επιδομάτων ατόμων και παιδιών με ειδικές ανάγκες ή του ποσοστού αναπηρίας τους.

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης δεσμεύθηκε να εξετάσει το θέμα, ευχαρίστησε τον κ. Δαμαβολίτη για το ενδιαφέρον του και οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis