Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Βραδιά ποίησης και μουσικής με τη Σαβίνα Γιαννάτου

Ηράκλειο: Βραδιά ποίησης και μουσικής με τη Σαβίνα Γιαννάτου
 clock 14:57 | 23/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Πρόκειται γιά μιά ποιητική μουσική βραδυά που θα γίνει στο κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" την Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

 

Την απαγγελία ποιημάτων από τη νέα συλλογή του Λεωνίδα Κακαρόγλου "Μνήμη σχεδόν πλήρης" θα συνοδεύσουν με φωνή και πιάνο η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενεία Καρλαύτη.

 

Θα ακολουθήσει συναυλία της  γνωστής και αγαπημένης Σαβίνας Γιαννάτου στις 9.30 μ.μ (είσοδος 12 ευρώ)

 

Ο Λεωνίδας Κακάρογλου γεννήθηκε το 1952 στα Χανιά όπου  ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός.Εχει εκδώσει 8 ποιητικές συλλογές,με πρώτη την "Τοπία Κοριτσιών" και τελευταία την παρούσα. Το 2011 εξέδωσε και το πρώτο του μυθιστόρημα "Η ζωή και τίποτ' άλλο". Δημοσιεύσεις του έχουν γίνει σε πολλά λογοτεχνικά περιοδικά ενώ έργα του έχουν μελοποιηθεί και ανεβεί στο θέατρο.Υπήρξε συνιδρυτής της κινηματογραφικής λέσχης Χανίων, υπεύθυνος της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου Χανίων καθώς και του Δημοτικού Κινηματογράφου "Κήπος" στα Χανιά.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis