Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

200 γιατροί ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

ιατροί4
 clock 11:00 | 08/02/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια διαφορετική Κυριακή έζησαν περίπου 200 γιατροί της πόλης του Ηρακλείου την Κυριακή το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο, αφού το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης τους πρόσφερε για δύο ώρες δωρεάν ξενάγηση σε γνωστές και άγνωστες πτυχές του Μινωικού πολιτισμού και της Κρητικής Ιστορίας.
 

ξενάγηση

ξενάγηση, by mpeka

 

ιατροί3

ιατροί3, by mpeka

Οι γιατροί της πόλης μας άκουσαν με προσοχή, έμαθαν και μοιράστηκαν  το πάθος των ξεναγών για την ανάδειξη των ιστορικών στοιχείων του κρητικού πολιτισμού και ένιωσαν τον παλμό του πολιτισμού σε όλο του το μεγαλείο, μέσα στο πολιτιστικό ψυχο-θεραπευτήριο.
 

ιατροί1

ιατροί1, by mpeka

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Χάρης Βαβουρανάκης με ανάρτηση του στο facebook ευχαρίστησε το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Βαγγέλη Αλεφαντινό για τον εγκάρδιο χαιρετισμό του και τους επαγγελματίες ξεναγούς κ. Αθηνά Σφακάκη-Κυριακάκη, κ. Μαίρη Δετοράκη, κ. Γιώργο Μαυράκη, για το ταξίδι γνώσης και πολιτισμού που τους προσέφεραν.

ιατροί8

ιατροί8, by mpeka

ιατροί6

ιατροί6, by mpeka

 Επιπλέον έστειλε συγχαρητήρια στις επαγγελματίες ξεναγούς κ. Κατερίνα Γιακουμάκη, και κ. Μαρινέλλα Μαμαλάκη για το ξεχωριστό ταξίδι στο χρόνο και στον πολιτισμό που ενεπνεύσθησαν, δημιούργησαν και προσέφεραν στα παιδιά τους.  Αλλά και στις κυρίες Χριστίνα Μπασιούρη-Ανδρεαδάκη, Κατερίνα Μαυρικάκη και Μαριάννα Ρουσσάκη που φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια , της ξεχωριστής σε πνευματικότητα εκδήλωσης.

Επιμέλεια Μάρα Μπέκα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis