Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Στο Μαλεβίζι για διακοπές εδώ και 45 χρόνια

αμερικάνα μαλεβίζι

Για μια ακόμη χρονιά επέλεξε το Δήμο Μαλεβιζίου για τις διακοπές της η Sydney Richards, μια Αμερικάνα που επισκέπτεται με την οικογένειά της ανελλιπώς το Γάζι για περισσότερο από 45 χρόνια!

 Είναι δε τέτοια η σχέση της με την περιοχή, που το 2015 είχε προσφέρει στο Δήμο Μαλεβιζίου πέντε καινούργια παγκάκια και έναν καλαίσθητο πίνακα ανακοινώσεων, έπειτα από συνεννόηση με την καλή της φίλη, ξεναγό Σταυρούλα Στρατήγη. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου τότε, την είχε προσκαλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο και την βράβευσε για την αγάπη και την προσφορά της, τονίζοντας το γεγονός ότι ουσιαστικά λειτουργεί ως πρέσβειρα του Μαλεβιζίου στις Η.Π.Α.

Η Sydney Richards στην σημερινή της επίσκεψη, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Μανουσάκη, συνομίλησε μαζί τους για τις φετινές τις εμπειρίες από τις διακοπές της και ανανέωσε το ραντεβού της για το καλοκαίρι του 2019.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER