Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργάνωσε χθες Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, την «6η Γιορτή Πορτοκαλιού» στο ιστορικό Φόδελε.


Πλήθος πορτοκαλόφιλων και απλών επισκεπτών κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του Φόδελε, είδαν από κοντά τις φετινές δράσεις του συλλόγου, γεύτηκαν τα παραδοσιακά γλυκά και τα προϊόντα των παραγωγών και έλαβαν μέρος στο γλέντι που ακολούθησε προς τιμήν του θεσμού, με το συγκρότημα ‘’Ρεμπέτικα Μονοπάτια’’, Φοδελιανούς καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, και το ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ σε παράσταση δρόμου με ακροβατικά ξυλοπόδαρα.


Οι διοργανωτές μιλούν για μεγάλη επιτυχία, αφού οι επισκέπτες φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός αλλά και οι άνεμοι που σταμάτησαν από το τρελό φύσημα της προηγούμενης ημέρας.

Οι περισσότεροι έφυγαν τελικά από το Φόδελε ενθουσιασμένοι και με τσάντες γεμάτες πορτοκάλια...
Και του Χρόνου...
Μ.Μ.