Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Κρήτη: Συγκίνησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση (φωτο)

19_637_424_76.jpg

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ 2018. Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, έγινε εθελοντική αιμοδοσία και προβολή της ταινίας «Breathe» στο πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού και στις 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

Με συνδιοργανωτές το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας, το Ειδικό Δημοτικό σχολείο & Νηπιαγωγείο Μοιρών, την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Φαιστού και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Γονέων & Φίλων Ν. Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σκρέκας: Στο Ηράκλειο με φόντο τους Δασικούς Χάρτες που ... καίνε - φώτο

Μέτρα ασφάλειας για την επίσκεψη του Υπουργού στην Αποκεντρωμένη

Στο Ηράκλειο συνέχισε σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, μετά τα Χανιά και το Ρέθυμνο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών και συσκέψεων με  τοπικούς φορείς, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγροτικούς συλλόγους και επίκεντρο το "φλέγον" ζήτημα των δασικών χαρτών.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής του τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης όπου συναντήθηκε με Βουλευτές του Νομού.

 

Στο πρόγραμμα του επίσης βρίσκεται συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τη Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δήμαρχους του Νομού Ηρακλείου και τον Διευθυντή Δασών.

Επίσης, θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με Εκπροσώπους Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Αγροτικών Συλλόγων ενώ το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, τον Δικηγορικό Σύλλογο και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γαύδος: Γυναίκα εγκλωβισμένη σε γκρεμό μετά από τροχαίο

Κρήτη: 19χρονη διοργάνωσε "κορωνοπάρτι" με 21 καλεσμένους!

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου