Κρήτη

Ηράκλειο

Κρητικά και άλλα

Και άρμα για τη Μακεδονία στο Καστρινό Καρναβάλι (φωτογραφίες)

8.jpg

Στο "Καστρινό Καρναβάλι 2018" τράβηξε τα βλέμματα ένα ιστορικό τροχοσπιτάκι FIAT 600T του 1972 το οποίο συνόδεψε το πλήρωμα«Εμείς και Εμείς και οι άλλοι».

2.jpg

2.jpg, by mpeka

3.jpg

3.jpg, by mpeka

4.jpg

4.jpg, by mpeka

5.jpg

5.jpg, by mpeka

6.jpg

6.jpg, by mpeka

7.jpg

7.jpg, by mpeka

9.jpg

9.jpg, by mpeka

1.jpg

1.jpg, by mpeka

Όπως θα προσέξετε και στις φωτογραφίες το άρμα είχε πάνω του και το σύνθημα «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ»!!! 
Το ιστορικό FIAT 600T του 1972, ανήκει στον Μιχάλη Ρασιδάκη. Ο ίδιος μας έστειλε και τις φωτογραφίες από την χθεσινή παρέλαση. 
 

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Τεράστιες ζημιές σε καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς από τη φωτιά (βίντεο)

φωτιά δημοτική αγορά

Στο πλευρό των τριών καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, τα μαγαζιά των οποίων υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά που ξέσπασε και δεν μπορούν να λειτουργήσουν, βρέθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε πως από τη μία θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθούν κάποια κονδύλια για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και από την άλλη πως το μεγάλο έργο της Δημοτικής Αγοράς δεν επηρεάζεται από την πυρκαγιά και προχωρούν απρόσκοπτα οι διαδικασίες.

Από πλευράς τους, οι τρεις καταστηματάρχες, των οποίων τα μαγαζιά υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές, προσπαθούν να… συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί! Παράλληλα, ευχαρίστησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που όχι μόνο βρέθηκε άμεσα στον τόπο της πυρκαγιάς, αλλά έσβησε σε πολύ σύντομο χρόνο την φωτιά.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, Παναγιώτης Κλειδαράς, έκανε λόγο για “μαύρη” ημέρα, ενώ ευχαρίστησε και αυτός την Πυροσβεστική Υπηρεσία που πρόλαβε τα χειρότερα. Παράλληλα, στάθηκε και στην αρωγή του Δημάρχου Χανίων, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στα τρία καταστήματα.

πηγή: parakritika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους αντιπεριφερειάρχες

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι νοσηλευόμενοι αλλά όχι οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Κρήτη - κορωνοϊός: Πειθαρχούν στα μέτρα οι πολίτες