Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Η παράσταση "Στην αγκαλιά των αγγέλων" στο Θεατρικό Σταθμό

θεατρο, αυλαια

Το Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «Χριστούγεννα 2015 – Πρωτοχρονιά 2016» παρουσιάζει στον Θεατρικό Σταθμό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση από το Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού με τίτλο «Στην αγκαλιά των αγγέλων» από την Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Γεωργία Πουλιού με είσοδο ελεύθερη.

Οι άγγελοι βρίσκονται παντού ανάμεσά μας... Ένα κάλεσμα μας αρκεί κι εκείνοι είναι πάντα έτοιμοι να μας βοηθήσουν. Προσφέρουν την αγάπη του Θεού απλόχερα και χωρίς αντάλλαγμα... Οι άγγελοι είναι θεραπευτές και ξέρουν πολύ καλά να πολεμούν και να διώχνουν το φόβο... 

Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού: Γεωργία Πουλιού                
Σκηνικά: Δήμητρα Μηλαθιανάκη.      
Υπεύθυνη τμήματος: Νένα Καλογεροπούλου

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη: Αποπνικτικός συνδυασμός Παρασκευή και Σάββατο

ηράκλειο αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένατη σερί ανοδική συνεδρίαση - Έκλεισε στις 905 μονάδες

Ηράκλειο: Μήνυση σε διευθυντή Λυκείου από γονέα - αρνητή του self test

Σερβία: Η χώρα θα παράγει 20 με 30 εκατομμύρια εμβόλια για τον κορονοϊό τον χρόνο