Δύο ηλικιωμένους ανθρώπους επέλεξαν να "χτυπήσουν" δύο άτομα που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Καστελίου τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.
Η ιστορία ξεκινάει από τις 3 Φεβρουαρίου οπότε και οι δύο άνδρες ηλικίας 38 και 42 ετών είχαν μπει στο μαγαζί ενός 85χρονου άνδρα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν 900 ευρώ, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών των αστυνομικών του Αρκαλοχωρίου και Καστελίου.
Λίγε μέρες μετά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 του μήνα αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν. Στο στόχαστρο τους μπήκε και πάλι ένα ηλικιωμένο άτομο, αυτή τη φορά γυναίκα.
Σϋμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι της 87χρονης γυναίκα και κατάφερε να αρπάξει 200 ευρώ. Η ηλικιωμένη όμως αντιλήφθηκε την πράξη του και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία η οποία λίγα λεπτά αργότερα, κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συνεργάτες και να τους συλλάβει.
Ηράκλειο: Τσάκωσαν τους δύο που "χτυπούσαν" ηλικιωμένους


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.