Κρήτη

Ηράκλειο

Αγροτικά

Σεμινάριο στο Ηράκλειο για την φορολογία των αγροτών

αγρότες

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου  πραγματοποιεί εξειδικευμένο σεμινάριο  για τους  λογιστές-φοροτεχνικούς  σχετικά με τη φορολογία των αγροτών.

To Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/02/2017  και ώρα 16:00 μ.μ. - 19:30 μ.μ. και στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 10.

Στο σεμινάριο φορολογίας αγροτών θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες (Ένταξη- αποχώρηση από το κανονικό καθεστώς απογραφές, Εργόσημα, ΜΥΦ Αγροτών ειδικού και κανονικού καθεστώτος, διαδικασίες επιστροφής ΦΠΑ προσδιορισμός καθαρών κερδών, εκμεταλλευτές γεωργικών μηχανημάτων, εισόδημα από αγροτικά ακίνητα, αυτοπαραδόσεις, ιδιοχρησιμοποιήσεις κ.λπ.)

Παράλληλα, θα γίνει ανάλυση όλων τω αποφάσεων, σχετικά με τις απογραφές, τις τιμολογήσεις, την κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών κ.ά.
Επιπλέον θα δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με την συμπλήρωση των εντύπων φορολογίας εισοδήματος (Ε1,Ε3) που αφορούν τους αγρότες. 

Μετά το σεμινάριο για την φορολογία των αγροτών και ώρα 19:30  θα ακολουθήσει η εκδήλωση με ανοικτή συζήτηση για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα, με τον υφυπουργό Εργασίας κο Αναστάσιο Πετρόπουλο σε συνεργασία με το  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης,  το Επιμελητήριο Ηρακλείου,  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Κρήτη

Κρήτη: Της έκλεψε το μηχανάκι αλλά... δεν πήγε μακριά!

μηχανακι κλοπη

Συνελήφθη, χθες (04.08.2021) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (04.08.2021) το βράδυ ο ανωτέρω αλλοδαπός αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας γυναίκας ελληνικής υπηκοότητας.

Άμεσα, εντοπίστηκε με την εν λόγω μοτοσυκλέτα και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ενώ η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στην παθούσα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Κρούσμα στη Δημοτική Αστυνομία

Ηράκλειο: Ματαιώνεται το προσκήνυμα στον Αφέντη Χριστό στον Γιούχτα

Κρήτη: 140 οι ασθενείς με covid στα νοσοκομεία του νησιού