Κρήτη

Χανιά

Την Πέμπτη οι υπογραφές για τη νέα στέγη του ΕΚΑΒ στα Χανιά

ΕΚΑΒ

Αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 9.30 π.μ. θα υπογραφεί, μεταξύ της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του ΕΚΑΒ Κρήτης, το πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής του νέου χώρου στέγασης του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων.

Η μεταστέγαση θα γίνει σε κτίριο της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, στη Λεωφόρο Καραμανλή, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Π.Ε.Δ.Υ.  ΜΥ Χανίων.
Η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.
 
Η μεταστέγαση του κεντρικού Τομέα του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, ως αποτέλεσμα της ευρύτερης συνολικής προσπάθειας και συνεργασίας της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ.Κρήτης, θα συμβάλει πρωτίστως στην ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αφού το σημείο του κτηρίου δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των ασθενοφόρων προς το κέντρο της πόλης, το Νοσοκομείο, το Αεροδρόμιο και τον κόμβο της Σούδας ενώ παράλληλα θα βοηθήσει αποτελεσματικά, τόσο στη μείωση των δαπανών συντήρησης και λειτουργίας του Τομέα, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού.
Με τη μεταστέγαση του Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων στο συγκεκριμένο χώρο, επιλύεται οριστικά το πρόβλημα της στέγασης, δεδομένου ότι το κτήριο που είχε παραχωρηθεί μέχρι σήμερα για το ΕΚΑΒ στο παλαιό Ψυχιατρείο, αποτελούσε μια προσωρινή λύση λόγω της παλαιότητας και της ακαταλληλότητας του. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δήμος Μαλεβιζίου: Τίμησε τον αντιστασιακό Ιωάννη Ανδρεαδάκη

Ονοματοδοσία - Γάζι

Σε μία σεμνή τελετή ο Δήμος Μαλεβιζίου τίμησε τον Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη με την ονοματοδοσία οδού στην Τοπική Κοινότητα Γαζίου, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Βουλευτών, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και περιφερειακών συμβούλων Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου, Δημοτικών Συμβούλων και μελών της οικογένειας Ανδρεαδάκη.

Ονοματοδοσία - Γάζι
Ονοματοδοσία - Γάζι

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος ενώ στον Ιωάννη Ανδρεαδάκη αναφέρθηκε με την ομιλία του ο ιστορικός – συγγραφέας Μιχαήλ Παπαηλιάκης.

«Η δύναμη της ψυχής είναι το θεμέλιο της ελευθερίας. Με αυτή τη δύναμη ο Ιωάννης Ανδρεαδάκης του Δράκου πορεύτηκε 95 χρόνια, αλλά στην ουσία έζησε πολλές ζωές.

Έγινε σύμβολο αγώνα για την πίστη στις ιδέες και στα ιδανικά της πατρίδας και της ελευθερίας. Άφησε πίσω του διδάγματα διαχρονικά για τον τόπο μας, για την πατρίδα και την ενότητα.

Σήμερα τιμούμε έναν πραγματικό αντάρτη, έναν ήρωα.» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Ονοματοδοσία - Γάζι
Ονοματοδοσία - Γάζι

Την ονοματοδοσία είχε αποφασίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου το 2018 έπειτα από πρόταση της Κοινότητας Γαζίου

Ονοματοδοσία - Γάζι
Ονοματοδοσία - Γάζι

Η οδός Ιωάννη Δράκου Ανδρεαδάκη είναι η πρώτη κάθετος στην οδό Μητσοτάκη αμέσως μετά τη γέφυρα του Ξηροπόταμου προς Αμμουδάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει! - Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ και ΕΚΑΒ

Κρήτη: Άνοιξαν οι κάλπες στους Δικηγορικούς Συλλόγους

 

 

ESPA BANNER