Κρήτη

Χανιά

Σύσκεψη για τον κόμβο Μουρνιών

σύσκεψη ΟΑΚ

Με πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρη Παπαδογιάννη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/05/2020, συνάντηση στα γραφεία του οργανισμού, για το σημαντικό οδικό έργο που αφορά την «Διασύνδεση του Κόμβου των Μουρνιών».

Μετά από τις πρωτοβουλίες που έλαβε  ο κ. Παπαδογιάννης από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της δρομολόγησης όλων των σχετικών εγκρίσεων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, στόχος από εδώ και στο εξής είναι ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για την άμεση επανεκκίνηση του έργου.   

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» καθώς και του επίσημου υπεργολάβου  του έργου «ΥΠΟΔΟΜΗ ΑΕΤΕ», ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ., κ. Γεώργιος Αγαπάκης και οι επιβλέποντες μηχανικοί ,   από τους οποίους ο κ. Παπαδογιάννης ζήτησε να υπάρξει  κατάλληλος συντονισμός προκειμένου, μόλις γίνει η επανεκκίνηση του έργου, να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι εργασίες να περατωθούν άμεσα και το έργο να δοθεί σε χρήση.  

«Στόχος μας, από την πρώτη στιγμή, ήταν το έργο αυτό, που βρίσκεται σε στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό,  να ολοκληρωθεί. Σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων αλλά και την τελική έγκριση που λάβαμε πρόσφατα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, άνοιξε ο δρόμος, για την επανεκκίνηση του. Σήμερα, συζητήσαμε με τους εκπροσώπους των τεχνικών εταιρειών που εμπλέκονται στην κατασκευή του, για το πως όλοι μαζί,  θα συντονιστούμε σωστά, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος, από την άμεση ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

Κρήτη

Κρήτη: Αυτή στο τμήμα... αυτός στο νοσοκομείο

καυγάς ζευγάρι

Ένα αδιευκρίνιστο περιστατικό που οδήγησε σε τραυματισμό ενός αλλοδαπού άνδρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του σταδίου του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, του συμβάντος επιλήφθηκε ένα περιπολικό που προσήγαγε τη σύζυγο του μέχρι να εξακριβωθεί τι συνέβη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει η "Ανατολή" ο σύζυγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφερε εκδορές στο κεφάλι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε.

Η σύζυγος του άνδρα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με το συμβάν το οποίο και θεωρείται λήξαν, χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία.