Κρήτη

Χανιά

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά στο Υπουργείο Υποδομών

img_9368.jpg

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης κατά την επίσκεψη του την Πέμπτη 14-11-2019 στο Υπουργείο Υποδομών, σε συνέχεια της ευρείας σύσκεψης που είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα για την κατασκευή της νέας γέφυρας του Κερίτη στην περιοχή Αλικιανός, καθώς και της αναστήλωσης της πεσμένης ιστορικής γέφυρας, έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα τις παρακάτω διαβεβαιώσεις:

1. Την επόμενη εβδομάδα θα διασφαλιστεί η έγκριση διάθεσης πίστωσης από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς όπως ανέφερε δεν είχε εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση, από την απόφαση του Υπουργού τον Μάιο του 2019.

2. Το Υπουργείο Υποδομών θα προβεί άμεσα στο σχέδιο της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης, που θα αποσταλεί στους εμπλεκόμενους φορείς.

3. Το Υπουργείο Υποδομών θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τις πρόδρομες ενέργειες που απαιτούνται για τέτοιου είδους έργα.

Προηγουμένως ο Δήμαρχος Πλατανιά είχε επικοινωνήσει με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, εκθέτοντας του τα σοβαρά προβλήματα από τις αλλεπάλληλες θεομηνίες που έπληξαν το Δήμο. Ο Υπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι  για το ίδιο θέμα είχε επικοινωνήσει μαζί του και ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει το Δήμο Πλατανιά με το ποσό των 300.000 Ευρώ.

                                                           

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ