Κρήτη

Χανιά

Συνάντηση Άρη Παπαδογιάννη με Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Α.Κ. Α.Ε.

img_1.jpg

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δυο πλευρών, έγινε εκτενής αναφορά στα λειτουργικά προβλήματα του Οργανισμού με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Παπαδογιάννης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που επιθυμεί ν’ αναπτυχθεί μεταξύ της διοίκησης, των διευθυντών αλλά και του συνόλου του προσωπικού του Οργανισμού, αναγνωρίζοντας πως το υφιστάμενο προσωπικό, έχει προσφέρει τα μέγιστα, ακόμη και στις πολύ δύσκολες συνθήκες, των τελευταίων ετών.

Ο ίδιος ζήτησε από τους εργαζόμενους «στενή συνεργασία», ενώ δεσμεύθηκε ξεκάθαρα πως θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, για την προάσπιση των συμφερόντων του συνόλου των εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

«Δίνω μεγάλη σημασία στην ιεραρχία και στον αλληλοσεβασμό, δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας οργανισμός με διαφορετικό τρόπο. Οι διευθύνσεις είναι τα «μέλη» μιας μεγάλης οικογένειας, της οικογένειας του Ο.Α.Κ. και θα πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Κ. έθεσαν στο τραπέζι του διαλόγου, όλα τα ζητήματα που τους αφορούν ενώ παρέδωσαν και σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους, στον κ. Παπαδογιάννη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά.

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Απεβίωσε ο εκδότης της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Ηλίας Κοζύρης.

Θλίψη στον Άγιο Νικόλαο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ηλία Μιχαήλ Κοζύρη, ο οποίος ήταν και ο εκδότης της καθημερινής εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ από το 1962 έως το 2002, παραλαμβάνοντας μάλιστα την σκυτάλη από τον πατέρα του και ιδρυτή της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη 28 Ιουλίου, ώρα 4:30 το απόγευμα. Η σορός του θα βρίσκεται στο Ναό από τις 3 το μεσημέρι.

Στο άκουσμα της είδησης, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός έκανε την ακόλουθη δήλωση.

"Σήμερα έκλεισε το 2ο κεφάλαιο στην ιστορία της καθημερινής μας εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ με την αποδημία του υιού του ιδρυτή της, Ηλία Μιχ. Κοζύρη.

Η διατήρηση της έκδοσης μιάς καθημερινής επαρχιακής εφημερίδας ανελλιπώς από την έκδοσή της είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα, ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια που η περιορισμένη παρουσία της τηλεόρασης και η ανυπαρξία των media γενικώς, καθιστούσε την υπεύθυνη και έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση πολύ σημαντική υπόθεση για τον πολίτη, μακρυά από το κέντρο.

Το ήθος και η συνέπεια και η ποιότητα του ιδρυτή Μιχ. Ηλ. Κοζύρη βρήκαν άξιο συνεχιστή στο πρόσωπο του Ηλία Μιχ. Κοζύρη. Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα στην γραμμή του ιδρυτή, βάζοντας όμως την δική του ξεχωριστή σφραγίδα στον τομέα της ενημέρωσης.

Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη. Ως δημόσιο πρόσωπο αποτέλεσα συχνά στόχο κριτικής του. Ακόμα όμως και στις ‘’δύσκολες’’ περιόδους μας τον διέκρινε το ήθος. Σημαντικό, αφού από την αντιπαράθεση διαφορετικών απόψεων πάντα προκύπτει σύνθεση και θετικό αποτέλεσμα. Ήταν άνθρωπος με άποψη, ποιότητα και υψηλή κοινωνική ενσυναίσθηση .

Θα μας λείψει. Ιδιαίτερα στους δικούς του, σύζυγο, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια αλλά και στους καλούς του φίλους. Καλό ταξίδι Ηλία. Το ίχνος σου θα είναι εδώ. Ζωντανό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο Γιάννης "έφυγε" νωρίς - Θλίψη για τον 26χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ηράκλειο: Πέθανε στο μεροκάματο - Θλίψη για τον οικοδόμο πατέρα δύο παιδιών

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Οι χώροι καταφυγής και παροχής α' βοηθειών σε περίπτωση σεισμού