Κρήτη

Χανιά

Στον Καλογερή ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Χανίων

melissokomoi.jpg

Σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαου Καλογερή με τον Προέδρο κ. Θεόδωρο Βίγλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Ντερμανάκη και τον Γραμματέα κ.  Μιχάλη Μπλεμπλιδάκη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων, παρουσία της Δ/ντριας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Μ. Μυλωνάκη και του υπεύθυνου Μελισσοκομίας κ. Κ. Παπαδάκη. 
Στη συνάντηση προβλήθηκαν τα προβλήματα του Συλλόγου επικεντρώνοντας στο ζήτημα της νοθείας του μελιού το οποίο προκαλεί δυσφήμιση του προϊόντος και παραπλάνηση των καταναλωτών. Συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην αγορά προκειμένου να διαφυλαχθεί η ποιότητα του προϊόντος. Κύριος στόχος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, πρέπει να είναι η ανάδειξη και η προστασία του κρητικού μελιού το οποίο είναι μοναδικό σε άρωμα και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - Άγιο είχαν οι επιβάτες (φωτογραφίες)

σοβαρές ζημιές υπέστη το ένα ΙΧ που ενεπλάκη στο τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στο δρόμο από το Τυμπάκι για τις Μοίρες.

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Μάλιστα το ένα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του Παναγιώτη Βλάχου, είναι όχημα της Πυροσβεστικής.

Από το τροχαίο, το ένα ΙΧ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το πυροσβεστικό όχημα γύρισε στο πλάι.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά έτσι ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο: