Κρήτη

Χανιά

Νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Πλατανιά

sholio_2020-09-01_145405.png

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει  ότι παραδόθηκαν, όπως είχε προγραμματισθεί το προηγούμενο διάστημα, σταδιακά οι δεκατρείς νέες παιδικές χαρές  σε χωριά του  Δήμου.

Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής και ιδιαίτερα των οικογενειών που διαμένουν στην ενδοχώρα  του Δήμου Πλατανιά.

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με χρηματοδότηση κατά το ήμισυ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το υπόλοιπο από ιδίους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμος Πλατανιά ήδη έχει  ολοκληρώσει μια σειρά από μελέτες νέων παιδότοπων, η δημοπράτηση των οποίων  θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Θρίλερ με την δολοφονία της 79χρονης - Αναζητείται ο σύντροφός της

Βοήθεια ζήτησε η ηλικιωμένη.jpg

Έρευνες για τον εντοπισμό του 82χρονου συντρόφου της 79χρονης, που δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού στο Πασακάκι Χανίων, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, από μία γειτόνισσα, η οποία ανησυχώντας που τόσο η 79χρονη όσο και ο σύντροφός της δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, κάλεσε κλειδαρά.

Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο: η ηλικιωμένη ήταν νεκρή και έφερε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού.

Ο 82χρονος δεν βρισκόταν στο σπίτι και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα άφαντος. Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της γυναίκας.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων.