Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: «Φιλί ζωής» για μια γιαγιά με τα πέντε εγγόνια της! (φωτο)

49304728_2220581388268992_5052046670234124288_n.jpg

Η εθελοντική ομάδα «Βοήθα με να Μπορώ» προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική πράξη, αφού ενίσχυσε με τρόφιμα μια γιαγιά με τα πέντε εγγονάκια στην Αγία Μαρίνα στα Χανιά για να μπορέσουν να «ανασάνουν» λίγο και να νιώσουν - όσο αυτό είναι δυνατόν - λίγο περισσότερο τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια αυτή θα έχει και συνέχεια. Ηδη γίνονται επαφές και έχει εκφραστεί η πρόθεση από πολλούς επιχειρηματίες και εθελοντές για να ανακατασκευαστεί το σπίτι, στο οποίο διαμένει η ηλικιωμένη γυναίκα με τα εγγόνια της.

Οι συνθήκες διαβίωσης, όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που είναι απο την Ομάδα «Βοήθα με να Μπορώ» στο facebook «μιλούν» από μόνες τους: 
 

 

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Η "σοκολάτα" που είχε δεν ήταν ...αθώα

ΤΑΕ

Συνελήφθη, σήμερα (4/12) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ημεδαπού κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19,4 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Ρεθύμνης