Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με μία αυτοσχέδια θηλιά

αυτοκτονια

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας Πολωνός, κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα ΚΡΗΤΗ1 στην Αγιά Χανίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος αλλοδαπός, και ενώ βρισκόταν στο αναρρωτήριο της φυλακής, έφτιαξε θηλιά με το πουκάμισό του και απαγχονίστηκε.

Τον βρήκαν νεκρό το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Ο 42χρονος εξέτιε ποινή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Κρήτη

Ένωση Πεζών: Πρόσκληση σε βουλευτές και Περιφερειάρχη Κρήτηςσε σύσκεψη

ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ.jpg

Η Ένωση Πεζών Ηρακλείου προσκαλεί τους Βουλευτές Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης να παραστούν σε σύσκεψη, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα στον κλάδο του οίνου: 

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας καλούμε στην απο κοινού σύσκεψη των Οργανώσεων μας "Α.Ε.Σ. Ενωση Ηρακλείου Α.Ε." και "Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών ΑΕΣ ΑΕ" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19.30 στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣΗ στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 146 στο Ηράκλειο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο οίνου και πλήττουν οικονομικά τους φορείς μας, όπως το μέτρο της απόσταξης κρίσης, το οποίο τρέχει το Υ.Α.Α.Τ. 

Δεδομένου ότι η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος συγκομιδής και το μέγεθος των Οργανώσεών μας είναι κρίσιμο μέτρο για την ομαλή λειτουργία του κλάδου και την ορθή εφαρμογή της απόστασης, η παρουσία σας και η συνδρομή σας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη."