Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Έπεσε από ύψος 7,5 μέτρων!

εργατικο ατυχημα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ένας 25χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Μακρύ Τείχο της Νέας Κυδωνίας στα Χανιά όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 25χρονος Έλληνας έπεσε από τη σκαλωσιά με συνέπεια να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου 7,5 μέτρων.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό της μονάδας και ο νεαρός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Κρήτη

Χανιά

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στην περιοχή Πιθάρι

διακοπή νερου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από ώρα 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού σε τμήματα της περιοχής Πιθάρι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες διασύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

ειδησεις σημερα 

Κορωνοϊός - Οροπέδιο Λασιθίου: Rapid test σε Τζερμιάδο, Καμινάκι και Αγ. Γεώργιο

ΟΑΚ: Ξεκινούν ξανά οι εργασίες στον κόμβο των Μουρνιών

Κέντρο Ηρακλείου: Εγκαίνια στο νέο σημείο διεξαγωγής rapid test