Κρήτη

Χανιά

Κορωνοϊός: Νέα εμβολιαστικά κέντρα σε περιαστικές περιοχές του δήμου Χανίων

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Τη λειτουργία τριών εμβολιαστικών κέντρων στις περιοχές Κεραμειά, Κουνουπιδιανά και Βαρύπετρο, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Χανίων.

   Τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου και της επιτάχυνσης της υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, με στόχο την εμβολιαστική κάλυψη απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.

   Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 για τη Δημοτική Ενότητα Κεραμιών, στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοντόπουλων, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 για τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου, στο πρώην Δημαρχείο στα Κουνουπιδιανά και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 για τη Δημοτική Ενότητα Θερίσου στο Δημοτικό Σχολείο Βαρυπέτρου.

   Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όσοι πολίτες επιθυμούν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού μπορούν να επικοινωνούν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στα τηλέφωνα 28213-41693, 28213-41612, κατά τις ώρες: 09:00-14:00. Απαιτούνται το ΑΜΚΑ του δικαιούχου καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

   Δυνατότητα εμβολιασμού έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν άνω των 18 ετών. Θα πραγματοποιηθεί εμβολιασμός δύο δόσεων και τα σκευάσματα των εμβολίων θα είναι της εταιρείας Pfizer.

   Κατά την ημέρα του εμβολιασμού τους θα πρέπει φέρουν μαζί τους το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, ώστε να ενημερωθούν για την ημερομηνία πραγματοποίησης της β' δόσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεμέτζος στο Ράδιο Κρήτη: Απαραίτητα τα εμβόλια ενόψει του 4ου κύματος

Kεραμέως: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών - Ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές

Κορωνοϊός - Φθιώτιδα: Θρίλερ με τον θάνατο 37χρονης μετά το εμβόλιο

Κρήτη

Κρήτη: Περιπολικό ενεπλάκη σε τροχαίο

τροχαιο αστυνομια

Σήμερα 20 Οκτωρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και πραγματικά τον Άγιο στο πλάι τους είχαν αστυνομικοί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, λόγω απροσεξίας διερχόμενου οδηγού,όπως φαίνεται από την παρακάτω δημοσίευση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου, Γιώργου Καρτσάκη.

 

 

 

ειδησεις σημερα

Φρούριο Ιτζεδίν: Ομόφωνη απόφαση για την αναστήλωσή του

Σεισμός - Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: Θέλει να ρθει από τη Γερμανία στην Κρήτη για να βοηθήσει!

Άγιος Νικόλαος - ΣΥΡΙΖΑ: Κανένας εφησυχασμός για την Κολοκύθα

 

 

 

ESPA BANNER